Antiek Sieradenkistje Uitstekend

Antiek Sieradenkistje Uitstekend. Fraai antiek sieradenkistje met messing hengseltje op het deksel. Sieradenkistje, bijzonder kistje van hout, made in japan.

H S Metal Antique Ring Necklace Jewellery Trinket Display Storage Vintage Box Case 3 Rose Top

Beste H S Metal Antique Ring Necklace Jewellery Trinket Display Storage Vintage Box Case 3 Rose Top

Met spiegeltje, staat op pootjes en heeft e. Antiek sieradenkistje van begin 20ste eeuw. Antiek sieradenkistje begin 20ste eeuw. De binnenkant van het kistje is verdeeld in drie compartimenten (bedoeld voor verschillende soorten thee) afgedekt met een dekseltje. Zowel het deksel als het laadje hebben een werkend slotje.

De binnenkant van het kistje is bekleed met zachte stof en heeft twee compartimenten met ieder twee vakken.

De binnenkant van het kistje is bekleed met zachte stof en heeft twee compartimenten met ieder twee vakken. Zowel het deksel als het laadje hebben een werkend slotje. Fraai antiek theekistje/sieradenkistje met klein laadje onder en messing hengseltje op het deksel. Met spiegeltje, staat op pootjes en heeft e. Antiek sieradenkistje begin 20ste eeuw. Antiek sieradenkistje begin 20ste eeuw.

H S Metal Antique Ring Necklace Jewellery Trinket Display Storage Vintage Box Case 3 Rose Top

De binnenkant van het kistje is verdeeld in drie compartimenten (bedoeld voor verschillende soorten thee) afgedekt met een dekseltje. Antiek sieradenkistje begin 20ste eeuw. Fraai antiek theekistje/sieradenkistje met klein laadje onder en messing hengseltje op het deksel.